Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shoe Freaker en New Harmony Revive De "Tassie Devil" op de 574
#1
Fuente collectie "Iconic Collaborations" lorrie adidas samoa dames New Balance gaat verder met de "Tassie Devil" 574 iteratie van Shoe Freaker. Gekleed in de combinatie van paars en hel zwart, met gespikkelde vlekken op de tussenzool en hel een haaientandontwerp dat wordt geleverd in lichte lavendel. Aangepaste inlegzolen zijn de van de aandachtspunten lorrie deze creatie, omdat een beschikt over een Shoe Freaker-merk en een Tasmanian Devil die op beide schoenen is gedrukt. Toen dit kleurenschema aanvankelijk debuteerde op het 998-silhouet throughout 2013, kwam het niet uit in de Verenigde Staten, dus dat zou Amerikaanse fans van deze iconische colorway moeten opwinden die er deze keer op uit zijn omkring een paar op les pikken.

De eerste daling was zo populair, fuente adidas samoa heren twee brachten een vervolg uit op de 997. 5 in 2016, fuente "Tassie Tiger" genaamd, perish een terracotta rood kleurenschema droeg. Alle vier fuente stukken van deze historische New Balance-collectie zullen vanaf 1 maart bij geselecteerde retailers arriveren.

New Harmony adidas zx 700 dames heeft aangekondigd dat se vier van hun recherchée samenwerkingen uit het verleden zullen terughalen als onderdeel van het "Iconic Collaborations" -pakket.

Het pakket bestaat uit vier van hun meest herkenbare New Balance-samenwerkingen op de meest herkenbare modellen van het christian dietz die allemaal zijn gemaakt op de New Harmony 574.

Die collabs omvatten de SNS x Brand-new adidas zx 700 heren Balance 577 "Erik" uit 2007, mita sneakers times Whiz Limited x Brand-new Balance 1700 uit this, Sneaker Freaker x Brand-new Balance 998 "Tassie Devil" uit 2012 en fuente Concepts x New Harmony 997 "Rosé" vanaf 2014. Elk paar komt throughout dezelfde kleurblokkering, gebouwd attained dezelfde premium materialen en hel details.

Zoek naar een New Balance 574 Renowned Collaborations Pack dat op 1 maart uitkomt bij geselecteerde New Balance-winkels.

Terwijl vandaag de eerste inaugurele "Grijze dag" is, is usually adidas questar boost dames het geen mysterie dat het schone en gedempte kleurenpalet heeft gediend als een essentiële bron lorrie erkenning voor New Harmony. Van de basis attained de New Balance 990-hardloopschoen tot de typische laid-back "dad" -schoen, de zwart grijs is synoniem geworden voor een merk dat de schoenenindustrie op fuente enige manier heeft gediend die het kan rapid zonder franjes. Ter viering van Gray Day heeft het in Boston gevestigde merk het iconische 574-model gevormd in drie onderscheidende interpretaties van de zwart. Original Grey - de knipoog naar de & 990-uitgave, de 1300JP rapid een eerbetoon aan fuente een van de meest aangekondigde kleurstellingen aller tijden, en Classic Gray rapid een no-nonsense kijk op deze merkbepalende schoen vertellen allemaal een verhaal around de kleur gehechtheid aan levensstijl, sport en ease and comfort. Zie het overzicht lorrie de drie onderstaande typen en bekijk de handleiding van de koper als u een paar wilt ophalen.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)